JA ESTA

Ja he tornat del metge,la gran noticia es que s´em ha espatllat l´ordinador i no puc escriure,ho haig de fer desde un locutori.Em fa una mica de pal,algu podria veure el bloc on soc i no m´agradaria.Pero el meu pc trigara en arreglarse,no tinc un duro,ja veurem com segueixo el bloc.

Pero evidentment la noticia no es aquesta,es que he anat al metge.

Per començar,la meva doctora no hi era,hi habia una substituta.Pero millor,molt bona dona.Pensava que em miraria ves a sabe com quan l´hi expliques el meu cas i al contrari.

Parlant amb ella,m´ha preguntat perque ara si,i els altres cops que ho he probat no ha valgut per res.

Els altres cops m´hi van fer anar familia(1 cop la meva dona i un altre la meva mare)i ara venia jo per voluntat meva i decidit a fer el que fagi falta.

Aleshores s´ha posat les piles i m´ha derivat cap un altra Abs,pero als papers ha posat urgent,diu que si jo crec que ara es el moment de fer ho,s´ha d´aprofitar i arrencar tot el proces,no podem perdre temps diu.

Ella o la meva doctora em portaran la part fisica de moment,m´han demanat analitiques i probes pulmonars i al altre abs,s´encarregaran de la resta.

Al veure tant d´interes,m´emocionat,he començat a pensar com collons he arribat a aquesta situacio,com m´haig de veure(ara un altre cop escribint o,quin panorama aqui al locutori).La dona s ha donat compte i m´ha donat la ma,i m´ha consolat una mica fins que he estat millor.

Em parlat bastant del tema, tenin en compte que no es la seva area aquesta.

La veritat es que a part de molt emocionat he sortit molt content del tracte rebut i amb ganes d´aconseguir ho d´una vegada per totes.

Pero es clar,despres s´em gira el cervell i donde dije diego digo dije.

La veritat,quan estava alla emocionat,veien com em tenia que veure,tambe m´he enrecodat dels que entreu al bloc,tant insistir en que intenti fer un tractament,potser heu tingut molt a veure que m´oblidi d´intentar ho sol i em deixi ajudar d´una vegada.Aixi que moltes gracies a tots,de tot cor.

Tinc moltes ganes de que sorti be pero i si surt malament?..sera el final suposo, el cop moral seria definitiu.

M´en vaig a camina per la platja,no tinc ganes d´entrar a casa ara,i no tinc ni un euro per anar a comprar res…

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: JA ESTA

 1. sara diu:

  Moltes felicitats!!!! M’alegra que ho hagis intentat. Ès un dels passos més difícils i ja l’has fet. Els següents segur que ho seran, però pensa que el resultat serà el mes gran regal de nadal: la teva salut i la teva llibertat!
  Endavant!!!!!!

 2. Finestreta diu:

  Quina enveja caminar per la platja!!!

  Doncs estic contenta que els nostres comentaris serveixin d’alguna cosa… Jo de veritat que per cada dia que aconsegueixes em poso contenta… No h dic per dir, durant el dia vaig pensant: “vinga, a veure si hem uanyat un dia més”!

  Doncs res… bona nit, si hi poses el coll de veitat en sortiràs, ja veuràs!

 3. peperines diu:

  gracies sara!!si que era complicat aquet paset

 4. peperines diu:

  finestreta
  et crec,de veritat perque mai fallas tu,igual que el somiador.
  Feia molta rasca a la platja,he tingut que tornar corrent a casa i ara finciona el pc!!qui l entengui que el compri

 5. eva diu:

  i per que hauria de sortir malament? tens voluntat, reps ajuda i des d’aquí t’enviem tot l’anim possible així que SEUR QUE SORTIRÀ BÉ!

 6. somiador diu:

  jo també em sumo a la teva alegria pep, sembles tan ilusionat amb això de la doctora que realment tinc el convenciment q acabaras curan-te.

  Mentre llegia el teu post t’estava imaginant en la conversa, i això que no et poso cara, així que imagina’t!

  Bueno, salut. Enhorabona per l’èxit de la visita, i endavant. No perdis l’entusiasme perquè com diu la doctora, ara és el moment. Per poc que puguem, els teus amics virtuals t’ajudarem. Feliç divendres.

 7. nerona diu:

  Jo crec que tu mateix ho has dit: aquesta vegada hi vas perquè tu vols, i crec que això és molt important! Tu ets el primer que ha de voler-ho!! Estic contenta que hagis trobat una bona doctora, i que estiguis content!!
  Jo sóc aquí des de fa poc, però seguiré al teu costat!!
  ànims!

Els comentaris estan tancats.