BLANCA NIT DE NADAL

Em sembla que algun cop ja he parlat d´un amic que a vegades em truca perque el porti  comprar.

Ell la compra a un amic seu,que nomes vent per pagarse la seva,i molts cops no el troba.

Anit va ser un d´aquets dies,ell nomes consumeix d´amagades de la seva dona.

Anit es va escapar de la seva dona i em va trucar,com ho tenim per anar alla?

Ell sabia que jo estava sol aqui casa,a part de sol,estava molt fotut,molt malament,ja no em quedaven llagrimes ni ideas per aconseguir diners,estava molt fet pols.

S´em va obrir el cel,era la solucio per deixar de plorar,i el vaig acompanyar.A ell no l´hi agrada anar als baixos barris de la ciutat,l´hi fa por.I m´utilitza per aixo.

Em va donar 500e,el molt animal,i diu porten 8 o 9 grams!!que es nadal.

Despres vam anar a casa meva i ens ho vam fumar,tot no,algo es va guardar ell per aquets dies,pero vam fumar molt,al final jo em trobava malament i tot.i ell em sembla que tambe i encara tenia 40km per arribar a casa,no se com arribaria,pero no anava be.

Tampoc ser que l´hi deuria dir a la seva dona perque aixo es nota i molt.

Avui m´he aixecat amb els crits dels veins en el seu dinar de nadal.

No em trobo be,a sobre despres de l´animalada d´ahir a la nit estic amb molta ansietat,de moment la depressio no la veig per el pis,pero ja vindra,espero que vingui amb menys forces que ahir.

Aixo es molt dificil,de que em serveix lluitar tant per despres acabar perdent ho tot en un moment,tot l´esforç d´uns dies,s´em va a norris en un no res.

No son bones dates per deixar ho,sempre hi ha una escusa,i em complica mes el problema aixo,tinc ganes que pasin ja les festes i centrarme en el que haig d´aconseguir,vull que em truquin ja del metge,vull parar tot aixo pero no puc.

Necesito parar ho ja. 

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: BLANCA NIT DE NADAL

 1. Finestreta diu:

  Doncs el que ja t’han dit, que prou que saps que no és el mateix fer l’esforç per sortir-te’n i recaure algun dia, que passar de tot i fotre-te’n cada dia… no? Ara ja cal anar pensant en els propòsits d’any nou… Algun propòsit en ment??? 😉

 2. eva diu:

  saps? als primers dies de llegir-te et creia, pensava que de ser cert el problema de l’adicció estaves lluitant contra ella pero ara mateix no em crec aquest blog. I sincerament, de ser certa la teva adicció nano, ets idiota per que no vas al metge per desenganxar-te? doncs què cony estàs fotent?

 3. sara diu:

  No serà l’única caiguda, però l’important és tornar-te a aixecar.
  No perquè caiguis un, ni dos, ni tres cops,…vol dir que no puguis aixecar-te. L’important és intentar-ho!
  El què passa és que el teu voltant no t’ajuda gaire,… t’has plantejat algun canvi en aquest sentit? Tu creus que t’ajuda a sortir-ne estant amb ells? M’imagino que ara deuen ser els que poden entendre’t més, però això és com estar en un pou, si els que t’han d’ajudar són els que també estan dins del pou és difícil…
  Bon Nadal i Força i Paciència!!!!!

 4. somiador diu:

  A veure, coses que vull puntualitzar:

  1.- totalment d’acord amb tots menys amb l’Eva. I em remeto al comentari de Su. Jo mai he estat enganxat a això ni res que se li assembli, però intento entendre la duresa del tema. Potser a aquesta noia li falti fer l’esforç de posar-se a la pell del peperines. A més, es un tio collonut perquè també participa als nostres blocs… per tant, no veig tan estrany com ell ha dit en diverses ocasions, que intenti utilitzar-ho de teràpia això del bloc.
  Per cert, l’Eva aquesta modera els comentaris al seu bloc tot seleccionant quins publica i quins no…

  2.- vull fer especial atenció al comentari de la Sara. Tema companyies. jo algun dia també havia mig tret el tema, i potser enllaçant-ho amb el que diu la finestreta, caldria que pensessis en els propòsits pel nou any no? almenys en el tema de companyies…

 5. Finestreta diu:

  On ets peperines? Estàs bé?

Els comentaris estan tancats.