POST D´AHIR

(AVUI L´ARTICLE D´AHIR JA QUE EL BLOC.CAT N EM VA DEIXAR ESRIURE)

Quin sentit te el nome del bloc ara?Perque el tingues tindria que parlar de drogues.d´ansietat,de depressio,de recuperacio,de recaigudes…No vull fer ho,coca no en prenc desde el diumenge 30eur i abans feia dies que estava sense,depressio no la recordo gracies a deu,ansietat?si molta pero d´ella no de la coca.

L´unic que tinc es una alteracio brutal de la son pero aixo es normal,fa un temps ho vaig deixar uns messos i tambe no aconseguia dormir mes de 4h diarias com ara,despres ve una fase que el minim son 9h diarias,sembles una marmota..i al final al cap de temps,es normalitza.

Ara el que paso es diferent pors,vertig,panic pero no son sensacions d´un drogadicte.

Pors a que no em tornin a fer mal en una relacio,vertig imaginanme feliç i sense dependencies,i panic a com puc afrontar una relacio nova desde la ruina economica mes absoluta.

Es curios,em veia capaç de seguir mantenint un vici carisim,que cada mes se´m emportava uns 2000eur i al intentar fer les coses be i pagar ho tot i volguer començar a arreglar el pis(que el tinc en un estat proviosional,encara hi han caixes per obrir i porto anus aqui)Volguer sortir amb la dona mes marevellosa que Deu m´ha posat al meu cami,no em surten els numeros,little bya little que diu ella.

Us haureu adonat que al escriure parlo sense les pors que m´envoltaven aquets dies sobre si si o si no hi hauria relacio.

Ahir vaig fer el que vaig dir,no l´hi vaig enviar cap sms,tot i que ganes no m´en van faltar i em va costar resisitir i vag estar a punt de fer ho,habiam com reaccionava…pobreta,nomes va aguantar fins les 20h 17m..a aquella hora piii piii tens un misatge;

Hola Peperines

estava posant preu a les piruletes i he pensat en tu….

No va resistir,estic contentisim de que tambe tingui la necesitat de mi,que jo d´ella.

Avui anire a vurela per confirmar la paella i posar les bases per una relacio el mes solida posible 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: POST D´AHIR

  1. somiador diu:

    Doncs sí, sembla que és un pas important que relacioni piruletes amb peperines… serà que tot comença per P Pep? Jejeje… ànims! vaig a llegir la resta de posts a veure q tal!

  2. Joe Alonso diu:

    La qüestió es seguir endavant, encara que en certes coses un s’enfronti amb tants obstacles.

Els comentaris estan tancats.