SEGON DIA SENSE ELLA

Ja ha passat el segondia sense ella, el segon dia sense missatges d’ella, i el segon dia adonant-mequan d’important es ella per a mi.
Aquesta tarda he anat a veure a la golfa aquella aveure que passava pero tot el mati he estat inventant excuses per no anar hipero al final ho he tingut que fer.
Ens em vist em anat a prendre un cafè i pobre noiano sap ella quan m’he avorrit avui escoltant-la, m’ha donat un master en càncerdurant 3hores llargues, pobreta ha passat dos cancers i ara l’hi handiagnosticat un altre, no he pogut fer mes que animar-la, ni em parlat de sexecom havia estat tots els cops que ens em vist.
La veritat m’he passat les 3h mirant el mòbil aveure si arribava un sms de la Dolça, de tant mirar el mòbil m’he quedat sensebateria i res de res, ja se que a on esta no podrà enviar-me sms pero jopensava que si tenia moltes ganes faria l’impossible per comunicar-se amb mipero no ha estat així.
Jo no he enviat res perquè se que no ho rebrà demoment, doncs perque? i també ha de ser ella qui envií alguna cosa no? jo ja seque allà no la puc molestar, vaaa que em lio, que se’m esta fent molt llarg, moltissimi encara queda tota la setmana, sort que aquesta setmana la feina m’ocuparàtantes hores que serà impossible deprimir-me.
Pero avui estic tocadillo, tant es així que anitem vaig gastar 60eur en coca i tot i empanedir-me ara ahir ho vaig fer, avuipotser amb el tema cancer, extirpació de pits, metastesis etc i espera que teespera sms tindria mes motius pero no em ve gens de gust.
Si aquests dies servirien per veure si els dos enstrobem a faltar de veritat.
A mi ja no em calen mes dies, ja n’hi ha prou no? Desitjoque ella també em trobi a faltar perque com sigui tot el contrari esticapanyat.
Avui m’he passat la nit buscant a internet informaciósobre el seu signe del zodíac i a molts llocs he trobat que som del dos signesamb mes possibilitats d’èxit si fem parella, ella es Verge i jo Capricorn, esticfotent cada tonteria últimament…!!
PD; Igual que jo soc en Peperines per el meu vicia ella l’hi direm Dolça per la seva feina a partir d’ara i serà mes fàcil alescriure per referir-me a ella, això de posar ella, l’altre o qualsevol cosa noem sembla maco i es mereix un nom així.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.