JAMAKUKO

Ahir m’aixeco contentper anar a la fira, i al llit el cap em comença a rodar, em poso d’en peus irodo cap a terra, sort que tenia el llit al costat i vaig poder tirar-m’hi capa sobre.
Vaig estar una estona al llit fins que va parartot una mica de donar voltes.
Vaig menjar alguna cosa i cap a urgències, la pressióbe, el sucre be…em mira el doctor i com al historial surt el que surt… jatot es culpa del mateix i no em van mirar res mes, que això es culpa d’estardeixant-ho sol…que el cos esta fent reajustaments…que si ansietat…
El metge del tema em va trucar per aplaçar unsdies mes la 1a visita..
Total que em recepten uns ansiolitics i a corre, eldia de mes feina del any i jo semblava que anés amb un Catamarà…quin dia, algunesreunions vaig fer anar a un altre pero es que no podia, cada cop que abaixo lavista se’m en perd el mon de vista….vaig comprar tabac a una maquina i alajupir-me a recollir el canvi…tot em va donar voltes, vaig sortir del bar comsi estes borratxo a les 9.30del mati!
Segons el metge ens creiem que no hi ha efectessecundaris físics o mono físic pero si… aquí els tenim… i podien ser tambéde tipus cardíac pero no en aquest cas…
Un desastre…avui mes del mateix pero amb elsantecedents d’ahir ja m’he estat mes estona al llit abans d’aixecar-me i semblaque vagi tot el dia amb golondrina pero que em de fer…a veure si aguanto finsdijous que s’acaba la bojaria aquesta i puc tornar al metge.
La Dolça…no dona senyals de vida…avui ja no hepogut mes i l’enviat un sms pero res, em surt que el te pendent de recepció…quindesastre!!
A veure si a la nit al rep o que, necessito saberd’ella ja. Potser aquest tema es el que em crea l’ansietat…tinc moltes ganesde veure-la

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.