MOLTA FEINA

3er dia de marejos, cadacop menys pero encara estan. Sobretot al aixecar-me, haig de controlar iaixecar-me poc a poc per aixecar-me, desprès si aconsegueixo anar tot el diaamb la vista en alt no hi ha problema, a la que baixo la vista estic perdut.
Avui no tinc temps per el bloc això es de bojos, aveur si passa la setmana ràpid en tos els aspectes i es normalitza tot.
L sms el va rebre a les 19.00h pero no hi hagutresposta ,es lo que hi ha.
Estic millor d’ànims les ventes flueixen be, mesbe del que jo esperava, tot i esta fatal, i ahir em vaig rellegir tots els smsde la Dolça en un moment baix de moral i em va pujar molt l’autoestima, tot sortiràbe, segur.
Ahir un client que cada any fem tractes, em vabuscar, l’hi es igual el preu que l’hi cobri, l’únic que l’interessa es que l’acompanyia comprar farlopa, va ser molt dur, vam anar junts cap allà ,amb el Mercedesoficial de la seva empresa, vam pujar els dos al pis a comprar, ell va comprari jo no!! Ho vaig passar fatal.. pero vaig aguantar, desprès dins el Mercedes elles va fer un parell de clenxes i em va dir si volia i la resposta va tonar aser que no tot i els dubtes pero vaig triumfar!! Es va quedar molt sorprès, perno fer-lo sentir malament l’hi vaig dir que no prenia per els marejos i noperque ho estigues deixant.
Ho sento no tinc temps per mes, una abraçada a tots

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.